Hoppa till sidans innehåll

Sjöräddningssällskapets kustväder-app.


Sjöräddningssällskapets populära kustväder-app. Appen ger dig väderprognoser samt visar hur havet ser ut vid olika vindstyrkor och väderförhållanden. Man kan också enkelt via ett sms skicka sin position till den som behöver den. Den finns tillgänglig både för android och Iphone.

Ladda ner den helt kostnadsfritt via android market eller appstore. 

Läs mer på:

 

http://www.sjoraddning.se/sjosakerhet/mobil/

 

Tack för att ni hjälper oss att sprida kunskapen om att appen finns! Genom att hjälpa oss med detta är vi övertygade om att vi kan förebygga många onödiga olyckor till sjöss.

 

Vi har också en hemsida, www.sjöräddning.se, med larm och aktuella nyheter om sjöräddning.

Det är ett bra sätt att stödja oss och sprida kunskap om Sjöräddningssällskapet, som ju drivs helt ideellt utan bidrag från staten.

 

Vi vill också öka engagemanget för sjösäkerhet och bjuder därför på en del av innehållet på vår hemsida. Vi har tagit fram en kustväderwidget och nyhetswidget som enkelt kan läggas in på er webbsida.

 

Kustväderwidgeten visar lokalt kust väder just nu. Den ställer in sig automatiskt på den plats som er besökare går in ifrån. Man kan också klicka på bannern och få en detaljerad tvådygnsprognos, timme för timme, med vind, vågor, ström, vattentemperatur och vattennivå. Widgeten finns i flera olika format för att vara lätt att lägga in.

 

Nyhetswidgeten uppdateras automatiskt med de senaste larmen och nyheter om sjöräddning. Den är mycket lätt att lägga in och anpassar sig själv i bredd beroende på hur mycket plats den får på er webbplats.

 

Klicka bara på den här länken så berättar vi exakt hur ni ska göra:

 

http://www.sjoraddning.se/stod-oss/banners-och-widgets/

 

Vänliga hälsningar

Sjöräddningssällskapet

Uppdaterad: 08 JUN 2016 01:35 Skribent: Iréne Holm
85 års Varvet

Postadress:
Mönsterås SK - Segling
Nynäsvägen 46
38392 Mönsterås

Besöksadress:
Nynäsvägen 46
38392 Mönsterås

Kontakt:
Tel: 049945735
E-post: This is a mailto link

Se all info